Hapjes ophalen of thuisbezorgd

Verwacht u veel visite en heeft u geen tijd om lang in de keuken te staan? Of wilt u veel mensen ontvangen op uw bedrijf maar heeft u niet de expertise in huis om echt mooie hapjes te maken? Dan kunnen wij dat werk van u overnemen. Van schalen hapjes bij de borrel tot amuses in kleine glaasjes.

Twee voorbeelden ter indicate:

Schaal met koude luxe bitterhapjes, gemaakt van Italiaanse tramezzini, belegd met mooie producten zoals gerookte forelfilet, brie, Veluws nagelhout.

Minimale afname 3 schalen. Per schaal van 35 hapjes: € 41,50

Amuse-bitterhapjes in miniglaasjesgemaakt van diverse soorten vis en vlees, gecombineerd met sausjes en chutneys en leuk opgemaakt met kruiden en/of kiemgroente.

Minimale afname 50 glaasjes. Per amuse € 2,60 Thuisbezorgd binnen de gemeente of zelf ophalen (en de afwas weer terugbrengen) in Amuse

Lunch of diner

Voor een lunch of diner kunnen wij vanalles bezorgen. Dat kan van soep met sandwiches tot een volledig diner. Hieronder staat een aantal mogelijkheden om u alvast een idee te geven, maar er kan nog meer!

Boeren sandwiches met smaakvol beleg zoals kruidenkaas, ardenner ham, gerookte zalm en beenham. Mooi afgemaakt met een blaadje sla en waar het smaakt met wat dressing of rauwkost. Per sandwich 2,10 en minimale afname 24 stuks. Geleverd op een schaal of mand die wij weer terug krijgen.

Luxe belegde minibroodjes in een mand of schaal die wij weer terug krijgen.Belegd met lekkernijen en een kleine toevoeging. Bijvoorbeeld gerookte zalm met wat mosterddressng of Veluws Nagelhout met zilveruitjes en rozijnen in cumberlandsaus. Per broodje 3,85 ,minimale afname 24 stuks.

Warme maaltijd in buffetvorm geserveerd in chafingdishes. Vanaf 15 personen kiest u 2 van de gerechten en vanaf 25 personen 3 van de gerechten. Inclusief gebruik van borden en bestek. Per persoon 17,50

  • Stoofpotje van rundvlees van Slagerij van Norel met ui, paddenstoel en spekjes.
  • Kip in rodewijnsaus met sjalot en rozemarijn.
  • Rolletjes vis op roergebakken prei en wortel met roomsaus en groene kruidenenshaasmedaillons met Zwolsche mosterdsaus.

Luxe warme gerechten  in buffetvorm geleverd in chafingdishes.  Varierend van 

€ 20,00 tot € 23,50

  • Wldpeper op smaak gebracht met peperkoek, laurier en vossebessen.
  • Gegaarde hazenbout met pruimen in trappistenbiersaus.
  • Spies van diverse soorten vis en gamba, met gesmoorde prei in witte wijn en room.
  • Meerder mogelijkheden in overleg.

Geserveerd met ratatouille & groene salade met dressing & rijst of aardappel gratin. Thuisbezorgd binnen de gemeente of zelf ophalen in Amuse.

 

Live Cooking & KEETering

Wij kunnen op uw lokatie een diner of hapjes bereiden. Daarvoor nemen wij de benodigde keukenapparatuur mee en stellen die op in uw bedrijfspand of in een tent bij u thuis. Vervolgens gaan wij ter plaatse aan de slag waarme we uw bedrijfsjubileum of tuinfeest een extra beleving geven. Die beleving kan ook in de vorm van onze keet die ingericht is als foodtruck. Wat dacht u van een traktatie uit de keet, van bijvoorbeeld een heerlijke mini-hamburger van wild zwijn voor al uw medewerkers tijdens de lunch?

De mogelijkheden voor Live Cooking zijn zo divers dat wij het hier niet kunnen weergeven. Neem gerust even contact op om een afspraak te plannen. Wij gaan dan samen met u bekijken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Butlerservice

Soms heeft u thuis een paar handjes extra nodig. De deur opendoen, jassen aannemen, koffie inschenken, telefoon aannemen en hapjes klaarzetten.  Het is zomaar een greep uit de bezigheden waarmee een gastvrouw/heer druk kan zijn. Dat kan bij een feest zijn, maar bijvoorbeeld ook bij een condoleance aan huis. Even helemaal ontzorgen zodat uw aandacht volledig naar uw gasten gaat.

Wij kunnen daarin voorzien en spreken met u af welke taken wel of juist niet gewenst zijn. 

Verhuur materialen

Bij het ontvangen van een groot aantal mensen ontstaan meestal tekorten. Wie heeft er nou bijvoorbeeld 100 soepmokken of 80 champagneglazen in huis? Of hoe zet je koffie voor 150 mensen, en waar haal je theeglazen vandaan?

Wij hebben dat soort aantallen wel in huis en denken meteen even praktisch met u mee. Heeft u bijvoorbeeld aan een kapstok gedacht en is er misschien een koelaanhanger nodig? Of wilt u drankjes in een leuke teil koel houden en is daarbij een barretje handig? Het is nog maar een greep uit de materialen die wij hier op ’t Harde en in onze loods in ‘de Oude Drogerij’ in Elburg hebben staan.

WhatsApp chat