Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Over ons

Al ruim 25 jaar runnen wij, Pim en Vera Kleinrensink, Restaurant Amuse op ’t Harde. Een restaurant waar huiselijkheid en gezelligheid altijd aanwezig en voelbaar is. Met een menukaart waarop vooral lokale en regionale producten te vinden zijn, weet je altijd waar onze ingrediënten vandaan komen. Diverse ingrediënten komen van landerijen en ondernemers om ons heen. Denk aan verse kruiden en mooi wild. Het menu verandert soms dagelijks waardoor wij altijd vernieuwend zijn.

Pim

Jouw

Chefkok


Chefkok Pim

Met passie en plezier koken, dat doe ik al 40 jaar. Als kleine jongen wist ik al dat ik kok wilde worden. Je kunt mij vrijwel altijd in de keuken vinden waar ik nieuwe gerechten en smaken aan het ontdekken ben.

Vera

Jouw

Gastvrouw

Gastvrouw Vera

Het gastvrouwschap is mij op het lijf geschreven. Ik ben dol op mensen en sta altijd open voor een goed gesprek. Graag vertel ik je wat er op het menu staat en help ik je bij het maken van een keuze. Ook op locatie sta ik graag voor je klaar.

Gastvrij


Sinds 1995

Het begon allemaal in 1995. Toen begonnen wij ons restaurant op de Veluwe. Het was een droom die uitkwam. Op 12-jarige leeftijd wist ik, chefkok Pim, al dat ik dit van plan was. Bij diverse lokale gelegenheden, van luxe tot eenvoudig, en tijdens de koksopleiding deed ik veel ervaring op in de keuken. Mijn vrouw Vera bleek de ideale gastvrouw en wilde niets liever doen dan gasten een plezierige avond bezorgen. En daarmee werd onze droom van een eigen restaurant op de Veluwe realiteit.

Voor diverse


gelegenheden

Op loopafstand van het bos en centraal gelegen is ons restaurant de ideale locatie voor een diner, lunch, netwerkborrel, jubileum of vergadering. Naast het restaurantgedeelte beschikken wij over een suite, tuinkamer en aan de achterzijde een terras.

De suite is ideaal voor familiediners of vergaderingen. Een netwerkborrel of verjaardag kan uitstekend in onze tuinkamer georganiseerd worden. De suite en tuinkamer kunnen tevens gekoppeld worden voor nog grotere groepen van 30 tot 40 personen. Ons terras aan de achterzijde van het restaurant maakt buiten dineren op fijne zomeravonden ook mogelijk.

Ook voor ander type bijeenkomsten nemen wij graag de mogelijkheden met je door. Daarnaast organiseren wij speciale arrangementen en verzorgen wij ook gerechten en hapjes op locatie.
Reserveren