Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.
Omdat wij zoveel mogelijk willen laten proeven van diverse producten uit onze omgeving hebben wij een proeverijmenu samengesteld van 10 gerechtjes in 5 gangen geserveerd. Het is een avondvullend diner en de gerechten blijven een verrassing. Wij vragen vooraf of er ingrediënten zijn waar u niet van houdt zodat de verrassing wel in de smaak valt.

In ons restaurant kun je onze menukaart bekijken.

Amuse


Menu's


Amuseschaal vooraf

Kun je niet kiezen? Bestel een amuseschaal. Dit is een plank met hartige gerechtjes.

Grand dessert

Iets te vieren? Bestel dan van tevoren voor de hele tafel het Grand dessert naar wens met toepasselijke chocoladetekst.

Wijnarrangement

Wij hebben meer dan 10 wijnen per glas beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel een glas bijpassende wijn adviseren of een wijnarrangement samenstellen. Zo’n arrangement stellen wij samen aan de hand van jouw wensen; niet alleen qua smaak, maar ook het aantal glazen of halve glazen.

Amusantje

€15,- p.p.
Naast de amusemenu's serveren wij ook een Amusantje. Dit is een hoofdgerecht van verse producten, compleet met aardappel- en groentegarnituur en frisse gemengde sla. Dit hoofdgerecht kan warm opgehaald worden om thuis lekker van te genieten maar het kan ook in het restaurant geserveerd worden. Dit laatste tot 17:30 uur zodat wij vanaf 18:00 uur de tafel weer vrij hebben voor dinergasten met de amusemenu's. Reserveren kan tot 16:00 uur dezelfde dag.

Dus heb je geen tijd of zin om inkopen te doen en te koken? Of heb je een avondprogramma waarvoor je weer snel klaar moet staan? Bestel dan een Amusantje.

Let op: er is beperkt plek in het restaurant.

Reserveren