Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Herkent u dat? U heeft eindelijk een datum kunnen prikken om samen uit eten te gaan en eens even echt de tijd te nemen voor die vrienden die je eigenlijk veel te weinig spreekt. Of werk afgezegd en oppas geregeld om weer eens samen te kunnen genieten en bijvoorbeeld een écht gesprek te voeren. Het klinkt misschien wat zwaar maar tijd is toch altijd een beperking. En áls je dan eindelijk lekker weg bent wil je de tijd optimaal benutten. Je hebt zoveel nieuwtjes te delen en elkaar zoveel te vertellen dat het bestuderen van de menukaart eigenlijk helemaal niet handig is. Ik merk dat als ik aan tafel kom en de mappen liggen dichtgeklapt. Dan klinkt er een verschrikt ‘Oo, ik heb nog helemaal niet gekeken!’ en wordt de kaart opengeslagen om snel iets uit te kiezen. Het is als het ware zonde van de tijd om ook nog de kaart te ‘moeten’ bestuderen. Wij zouden graag willen dat u ont-moet dus hebben we iets bedacht. Een arrangement om u uw kostbare vrije tijd met elkaar optimaal te laten benutten. U bestelt gewoon bij uw reservering alvast dit ‘feestelijk diner-arrangement’

Een avond genieten

Wij ontvangen u met een glas ‘bubbels’ en een smakelijke amuse. Dat kan aan de bar of bij mooi weer op het terras of juist meteen aan tafel; net wat u gezellig vindt. Vervolgens komen wij even overleggen over dieetwensen en vragen wij of er dingen zijn die u liever niet wilt eten. Dat doen wij omdat we graag een verrassingsmenu maken wat bij u in de smaak valt. Daarna gaan wij gewoon voor u aan de slag. Om te beginnen met een voorgerechtje van twee koude mini-gerechtjes. Daarbij serveren wij een half glas bijpassende wijn.

Met deze kleine gerechtjes gaan wij verder. In totaal zijn het er 10 die in 5 gangen geserveerd worden. Bij dit menu schenken wij 3 halve glazen wijn én een dessertwijn. Na het diner maken wij een kop koffie of thee om nog even bij na te kletsen.

Dit arrangement kost € 82,50 per persoon

  • Glas ‘bubbels’
  • Een Amuse
  • 5-gangen amusemenu van 10 kleine gerechtjes
  • 3 á 4 halve glazen bijpassende wijn
  • 1 glas dessertwijn
  • Tafelwater
  • Koffie of thee met een chocolaatje

Graag even aangeven bij de reservering dat je van dit arrangement gebruik wilt maken zodat wij je direct met het juiste aperitief kunnen ontvangen.

 

Reserveren