Menukaart

Koude voorgerechten

Salade van gemengde sla & rauwkost, met krokante kaas, zongedroogde tomaatjes, balsamico 8,50
Duo van gerookte forelfilet en een mini-hamburger van gerookte zalm, met frisse kwark en versgeoogste kruiden. 12,50
Huisgemaakte boerenpaté van vlees uit Oldebroek, geserveerd met een zoet-zuur van augurk  11,50

 Soepen

Heldere groentebouillon met tijm uit eigen tuin, aardappel en knoflook   4,50
Paprikasoep, gebonden met kokosmelk en geserveerd met een quenelle mascarpone 6,50
Zwolsche mosterdsoep met ambachtelijke droge worst uit Oldebroek  6,-

Warme voorgerechten

Gamba’s in een dun en krokant laagje tempura, geserveerd met knoflooksaus    13,50
Mini-tartaartje van rundvlees uit Oldebroek met tempura van ui en uiencompote 11,50
Huisgemaakte ragout van paddenstoel & diverse kleuren wortel, in roomboterbladerdeeg 12,50

Hoofdgerechten

Huisgemaakte quiche van roomboterbladerdeeg en groente met gegrilde zoete aardappel   21,50
3 Mini-gerechtjes van het seizoen, zonder vis en vlees. Laat u verrassen! 24,50
Huisgemaakte terrine van verschillende soorten vis en groen kruiden, met spinazie, olijf & tomaat    24,50
Vis van de dag op roergebakken wortel & prei, geserveerd met yoghurt-dillesaus   23,-
Supreme van maiskip, als bolletje op het bot geserveerd, met maissaus en gepofte mais.  19,50
Tournedos van rund van slagerij van Norel, geserveerd met saus van rode port   26,50
Gegrilde varkenshaasmedaillons geserveerd met snijboontjes en creme fraiche-saus  20,50 
Gebakken eendenborstfilet van boerderij-eend met saus van dadels 24,50

Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten! Wij kunnen u vertellen welke ingredienten de gerechten bevatten.

Amusemenu’s

Omdat we u zoveel mogelijk willen laten proeven van diverse producten uit onze omgeving hebben we proevrij-menu’s samengesteld. Vijf gangen voor een heerlijke avond uit en 3-gangen voor de kleine eter of als u minder tijd heeft.

 5-gangen Amusemenu               44,50

10 kleine gerechtjes in 5 gangen

U begint met 2 kleine voorgerechtjes met wat brood, daarna 2 soepjes in espressokopjes geserveerd. Vervolgens 2 warme mini-gerechtjes van vis & groente, daarna 2 warme gerechtjes van vlees & groente en tot slot 2 overheerlijke dessert-amuses. Alles bij elkaar een heel diner van allerlei lekkernijen verwerkt in creatieve gerechtjes van Mark en Pim. Een avond lang lekker smullen van wat deze streek ons levert gecombineerd met de passie van de chefs.

 

3-gangen Amusemenu               32,50

5 kleine gerechtjes in 3 gangen

Heeft u iets te weinig tijd voor een uitgebreid diner maar wel zin om verschillende gerechten te proeven? Kies dan voor de 3-gangen variant. U begint met 1 mini-kopje soep en 1 koud voorgerechtje, daarna 1 hoofdgerecht van vis of vlees gecombineerd met 1 groentegerecht en tot slot 1 smakelijke dessert-amuse.

Grand dessert

Heeft u iets te vieren? Bestel dan van te voren voor de hele tafel het Grand dessert met chocoladetekst op het bord!

Amusantje per persoon €15,-

Op woensdag & donderdag (muv feestdagen) serveren wij om 17:00 uur een Amusantje. Dit is een eenvoudige maaltijd van verse producten waarvoor u wel even moet reserveren. Dat reserveren kan tot 16:00 uur dezelfde dag.

Dus heeft u geen tijd of zin om inkopen te doen en te koken? Of heeft u een avondprogramma waarvoor u weer snel klaar moet staan? Schuif dan om 17:00 uur aan en geniet van een smakelijke maaltijd inclusief een drankje.

Let op: er is plaats voor maximaal 6 personen

Wijnarrangement

Wij hebben meer dan 10 wijnen per glas beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel een glas bijpassende wijn adviseren of een wijnarrangement samenstellen. zo’n arrangement stellen wij samen aan de hand van uw wensen; niet alleen qua smaak maar ook het aantal glazen of halve glazen.

WhatsApp chat