Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Culikamperen

Hebben jullie ook zo’n zin om weer lekker uit eten te gaan? Heerlijk genieten van de gastvrijheid op de Veluwe en proeven van de lokale producten met bijpassende wijnen. Daarna overnachten op een prachtige plek. De volgende ochtend wakker worden van de zingende vogels en vervolgens een heerlijk stuk wandelen over landgoederen (wat dacht je van de A.Vogeltuinen) en door bossen om volledig opgeladen weer naar huis te gaan. Dit is letterlijk & figuurlijk proeven van het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

Wij hebben een manier gevonden: Culikamperen

Wij gaan met onze KEET naar een camping. In de keet wordt door Mark en Pim, een compleet 5-gangendiner bereid. In het diner wordt gebruikt gemaakt van veel lokale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en honing van de plaatselijke imker. Dit diner wordt per gang bezorgd aan uw camper- of caravandeur! Een soort ‘private-dining’ in uw eigen camper met bijpassende wijnen. De gerechten worden geserveerd op servies van het restaurant dus zelfs de afwas hoeft u niet te doen. Wij kunnen niet wachten om weer gasten in ons restaurant te mogen ontvangen en actief met onze passie aan de slag te kunnen, maar dit komt heel dichtbij. Aan het einde van de avond gewoon uw eigen bedje in en de volgende dag genieten van de Veluwe in je achtertuin. Om 17:00 uur is de aftrap van het diner en om 17:30 serveren wij de eerste gang. Het geheel is avondvullend (ongeveer 3,5 uur). Het 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen én een overnachting kost 135,- per 2 personen.

De verschillende data en locaties staan hieronder vermeld.Oldebroek

Campertuin Veluwe Noord
Zaterdag 24 april (vol)
Zaterdag 8 mei (vol)
Donderdag 20 mei
Donderdag 27 mei
maart 15, 2021

Proef de Veluwe!

Dineren & overnachten in de Campertuin Astrid & John ontvangen je op gastvrije manier in hun campertuin en een nacht […]

Elburg

Landgoed Old Putten
Vrijdag 23 april
Zaterdag 1 mei
Zaterdag 29 mei
april 18, 2021

Culikamperen

Dineren & kamperen op kasteelcamping Op vooraf geplande dagen (onder andere vrijdag 23 april, zaterdag 1 mei en zaterdag 29 […]

Reserveren

Reserveren kan tot tot het vol is via Mail, WhatsApp. Graag daarbij de datum en locatie vermelden. Ik bevestig de bestelling met een antwoord op uw bericht.

Welk menu?

Bij de locaties staan de menu's per datum beschreven. Het is een vast menu van 5 gangen. Kleine aanpassingen zijn vaak mogelijk mits bij reservering aangegeven (en in overleg).


Restaurant Amuse
Eperweg 47 B
8084 HB ’t Harde
Gelderland (NL)

E. info@restaurantamuse.nl
Culikamperen