Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Culinair weekend met overnachting in je eigen camper.

Heerlijk genieten van onze gastvrijheid en proeven van de regionale producten met bijpassende wijnen. Daarna overnachten op een prachtige plek. De volgende ochtend wakker worden van de watervogels en een heerlijk stuk wandelen langs het Veluwemeer om volledig opgeladen weer naar huis te gaan. Dit is letterlijk & figuurlijk proeven van het moois dat de Randmeren te bieden heeft.

Wij doen dit ook in Oldebroek. Kijk voor die data bij Proef de Veluwe

Wegens succes een nieuwe datum: 14 april 2023

Op de Bremerbergerdijk, aan het Veluwemeer staat dan onze KEET waarin een compleet 5-gangendiner wordt bereid. In het diner wordt gebruik gemaakt van veel regionale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en boerenkaas van de plaatselijke kaasboerderij. Dit diner wordt per gang bezorgd aan uw camperdeur! Een soort ‘private-dining’ in uw eigen camper met bijpassende wijnen. De gerechten worden geserveerd op servies van het restaurant dus zelfs de afwas hoeft u niet te doen. Aan het einde van de avond gewoon uw eigen bedje in en de volgende dag genieten van het prachtige uitzicht over het Veluwemeer.

Om 17:00 uur is de aftrap van de avond. Vera brengt een doosje met daarin bestek, servet en menukaart. Om 18:00 uur start het diner en het geheel is avondvullend (ongeveer 3 uur).

Het 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen én een overnachting in jouw eigen camper kost 159,- per 2 personen. Het menu vermelden wij op deze pagina (zodra we dat hebben samengesteld) en reserveren is noodzakelijk. Dat kan via een e-mail naar info@restaurantamuse.nl. U ontvangt een bevestiging met daarin de verdere informatie. Voor de voorzieningen op de camperplaats kunt u het beste even op www.veluwemeer.eu kijken.

Menu 14 april

Huisgemaakte paté van rund- en varkensvlees, op wat gemengde sla en met compote van rode ui en wat framboos.

Hierbij een vers afgebakken broodje en (on)kruidenboter.

***

Licht gebonden aspergesoep met fijngesneden bieslook en wat ei,

met de overheerlijke soepstengel.

***

Pakketje van roomboterbladerdeeg, gevuld met rode forelfilet en wortel & prei,

op een roerbak van wortel & prei met saffraansaus.

***

Gegrilde entrecote van rund uit Oldebroek,

geserveerd met ratatouille en saus van geroosterde paprika.

Hierbij aardappel en groentegarnituur.

***

Verrassing van 3 kleine desserts uit eigen keuken.

 

 

Reserveren