Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Culinair weekend met overnachting in je eigen camper.

Heerlijk genieten van onze gastvrijheid en proeven van de regionale producten met bijpassende wijnen. Daarna overnachten op een prachtige plek. De volgende ochtend wakker worden van de watervogels en een heerlijk stuk wandelen langs het Veluwemeer om volledig opgeladen weer naar huis te gaan. Dit is letterlijk & figuurlijk proeven van het moois dat de Randmeren te bieden heeft.

Wij doen dit ook in Oldebroek. Kijk voor die data bij Proef de Veluwe

Wegens succes de nieuwe data:

Zondag 28 augustus en vrijdag 16 september

Op de Bremerbergerdijk, aan het Veluwemeer staat dan onze KEET waarin een compleet 5-gangendiner wordt bereid. In het diner wordt gebruik gemaakt van veel regionale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en boerenkaas van de plaatselijke kaasboerderij. Dit diner wordt per gang bezorgd aan uw camperdeur! Een soort ‘private-dining’ in uw eigen camper met bijpassende wijnen. De gerechten worden geserveerd op servies van het restaurant dus zelfs de afwas hoeft u niet te doen. Aan het einde van de avond gewoon uw eigen bedje in en de volgende dag genieten van het prachtige uitzicht over het Veluwemeer.

Om 17:00 uur is de aftrap van de avond. Vera brengt een doosje met daarin bestek, servet en menukaart. Om 18:00 uur start het diner en het geheel is avondvullend (ongeveer 3 uur).

Het 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen én een overnachting in jouw eigen camper kost 145,- per 2 personen. Het menu vermelden wij op deze pagina (zodra we dat hebben samengesteld) en reserveren is noodzakelijk. Dat kan via een e-mail naar info@restaurantamuse.nl. U ontvangt een bevestiging met daarin de verdere informatie. Voor de voorzieningen op de camperplaats kunt u het beste even op www.veluwemeer.eu kijken.

Menu 28 augustus

Ballotine van parelhoen met knapperig bladerdeeg met karwijzaad en zoet-frisse compote van ui & sinaasappel

geserveerd op gemengde sla en met vers gebakken brood en kruidenboter.

***

Licht gebonden soep van Hollandse spinazie met kokosmelk

hierbij fijne reepjes kruiden-omelet.

***

Wild zwijn gevuld met fijn gehakt en kruiden, omwikkeld met katenspek,

geserveerd met roerbak van venkel en courgette in saus met en vleugje curry.

***

Gebakken rode forelfilet op roerbak van wortel en prei,

geserveerd met roomsaus van witte wijn en saffraan.

***

Huisgemaakt dessert; verrassing!

 

 

Reserveren