Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Op locatie

Ga je een bijzonder feest organiseren in de achtertuin, op het werk of op een andere locatie? Maak je niet druk over het eten, want je kunt het volledig aan ons overlaten. Van het bereiden van een compleet diner tot het leveren van diverse hapjes. Wij staan voor je klaar op locatie!

Amuse op locatie

Alle ingrediënten zijn aanwezig om het bedrijfsjubileum, tuinfeest, bruiloftsfeest of ander type bijeenkomst een extra beleving te geven. Soms is 'live-cooking' de toegevoegde waarde en soms een schaal heerlijke hapjes die je zo kan presenteren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk.

De mogelijkheden zijn zo divers dat wij hier slechts wat voorbeelden weergeven. Neem gerust even contact op om een afspraak te plannen. Wij nemen jouw wensen samen door om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Amuse en route

Wij hebben twee Piaggio's, twee old-timer Renaultjes, een bouwkeet die is ingericht als mobiele keuken en een koelaanhanger. De Piaggio's en Renaults worden zeer divers ingezet als 'foodtruck' of bar. Het is een sfeervolle aankleding op een feest. De KEET gebruiken wij als keuken op locatie, vandaar de benaming ‘KEETering’. Pim staat live gerechten te bereiden oftewel 'Live-cooking'. We serveren vanuit de keet bijvoorbeeld een heerlijke mini-hamburger van wild zwijn voor alle medewerkers tijdens de lunch, maar ook een volledig 5-gangendiner behoort tot de mogelijkheden.
Wil je een lunch, diner of hapjes op locatie door ons laten verzorgen? Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Op basis van de wensen, locatie en het aantal personen bepalen wij de prijs.
juni 18, 2023

Amuse en Route

In de loop van de tijd is onze catering gegroeid naar een breed aanbod waarmee wij feesten en bedrijfsbijeenkomsten verzorgen. […]
januari 25, 2023

Culikamperen

Proef de Veluwe in de Campertuin Heerlijk genieten van de gastvrijheid op de Veluwe en smullen van lokale producten. Pim […]
mei 31, 2021

Bitterhapjes

Een bedrijfsborrel of privé feest kunnen wij eenvoudiger maken met onze schalen bitterhapjes. Dat scheelt inkopen doen en bespaart tijd […]
Reserveren