Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Op locatie

Ga je een bijzonder feest organiseren in de achtertuin, op het werk of op een andere locatie? Maak je niet druk over het eten, want je kunt het volledig aan ons overlaten. Van het bereiden van een compleet diner tot diverse hapjes. Wij staan voor je klaar op locatie!

Amuse op locatie

Alle benodigde keukenapparatuur nemen wij mee en stellen die op in het bedrijfspand of in een tent bij jouw huis. Ter plaatse gaan wij aan de slag om het bedrijfsjubileum, tuinfeest, bruiloftsfeest of ander type bijeenkomst een extra beleving te geven. Het gaat hierbij altijd om maatwerk.

De mogelijkheden voor Live Cooking zijn zo divers dat wij het hier niet kunnen weergeven. Neem gerust even contact op om een afspraak te plannen. Wij nemen jouw wensen samen door om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

KEETering

Wij beschikken tevens over een keet die is ingericht als foodtruck. Deze keet kunnen wij ook gebruiken op locatie, vandaar de benaming ‘KEETering’. We serveren vanuit de keet bijvoorbeeld een heerlijke mini-hamburger van wild zwijn voor alle medewerkers tijdens de lunch. We kunnen ook een volledig diner bereiden vanuit de keet.
Wil je een lunch, diner of hapjes op locatie door ons laten verzorgen? Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Op basis van de wensen, locatie en het aantal personen bepalen wij de prijs.
Afhaaldiner