Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Op locatie

Ga je een bijzonder feest organiseren in de achtertuin, op het werk of op een andere locatie? Maak je niet druk over het eten, want je kunt het volledig aan ons overlaten. Van het bereiden van een compleet diner tot het leveren van diverse hapjes. Wij staan voor je klaar op locatie!

Amuse op locatie

Alle ingrediënten zijn aanwezig om het bedrijfsjubileum, tuinfeest, bruiloftsfeest of ander type bijeenkomst een extra beleving te geven. Soms is 'live-cooking' de toegevoegde waarde en soms een schaal heerlijke hapjes die je zo kan presenteren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk.

De mogelijkheden zijn zo divers dat wij hier slechts wat voorbeelden weergeven. Neem gerust even contact op om een afspraak te plannen. Wij nemen jouw wensen samen door om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

KEETering

Wij hebben een eigen keet die is ingericht als foodtruck. Deze keet gebruiken wij als keuken op locatie, vandaar de benaming ‘KEETering’. Pim staat live gerechten te bereiden oftewel 'Live-cooking'. We serveren vanuit de keet bijvoorbeeld een heerlijke mini-hamburger van wild zwijn voor alle medewerkers tijdens de lunch, maar ook een volledig diner behoort tot de mogelijkheden.
Wil je een lunch, diner of hapjes op locatie door ons laten verzorgen? Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Op basis van de wensen, locatie en het aantal personen bepalen wij de prijs.
oktober 18, 2020

Menu afhaaldiner

Samen genieten van een heerlijk diner aan een gedekte tafel, kaarsje aan en een bloemetje erbij! Dat is in deze […]
oktober 10, 2020

Amuseproeverij

Missen jullie die gezellige tijden met vrienden ook zo? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een […]
september 9, 2020

Lunch met broodjes

Voor diverse gelegenheden worden onze belegde broodjes besteld. Een heerlijk broodje met roomboter en luxe beleg smaakt als een ware […]
Afhaaldiner