Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Culinair weekend met overnachting in je eigen camper.

Hebben jullie ook zo’n zin om weer lekker uit eten te gaan? Heerlijk genieten van de gastvrijheid op de Veluwe en proeven van de lokale producten met bijpassende wijnen. Daarna overnachten op een prachtige plek. De volgende ochtend wakker worden van de zingende vogels en een heerlijk stuk wandelen over landgoederen en door bossen om volledig opgeladen weer naar huis te gaan. Dit is letterlijk & figuurlijk proeven van het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

Astrid & John van de Campertuin Veluwe Noord in Oldebroek (vlak buiten ’t Harde) en wij hebben daar wat op gevonden; iets dat wél kan in deze tijd! ‘Proef de Veluwe’ letterlijk en figuurlijk!

Wegens succes zijn de volgende nieuwe data geprikt:

In de Campertuin staat (op de laatste donderdag van de maand) onze KEET waarin, door Mark en Pim, een compleet 5-gangendiner wordt bereid. In het diner wordt gebruikt gemaakt van veel lokale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en honing van de plaatselijke imker. Dit diner wordt per gang bezorgd aan uw camperdeur! Een soort ‘private-dining’ in uw eigen camper met bijpassende wijnen. De gerechten worden geserveerd op servies van het restaurant dus zelfs de afwas hoeft u niet te doen. Wij kunnen niet wachten om weer gasten in ons restaurant te mogen ontvangen en actief met onze passie aan de slag te kunnen, maar dit komt heel dichtbij. Aan het einde van de avond gewoon uw eigen bedje in en de volgende dag genieten van de Veluwe in je achtertuin.

Astrid & John ontvangen je op gastvrije manier in hun campertuin en een nacht extra is uiteraard mogelijk! Om 17:00 uur is de aftrap van het diner en het geheel is avondvullend (ongeveer 3,5 uur).

Het 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen én een overnachting in de campertuin kost 135,- per 2 personen. Het is te reserveren via campertuin@gmail.com (tel +31 (0)6 4488 15 16) Het menu

Reserveren