Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Vinden jullie het ook zo gezellig om, lekker thuis, tijd door te brengen met goede vrienden of familie? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een drankje. Het is alleen jammer dat je er telkens zoveel voor moet voorbereiden. Inkopen doen, de keuken in om hapjes te maken, naar de slijter voor mooie wijnen; en dat allemaal naast je dagelijkse bezigheden met gezin en carrière. Wij hebben hier iets op gevonden!

Ontspan & geniet samen van de Amuseproeverij

Onze wijnleverancier Bas Kroese heeft 3 overheerlijke wijnen uitgezocht (in kleine flesjes) en wij maken bij iedere wijn 2 verschillende hapjes. Over deze wijnen & gerechten krijgen jullie uitleg van Bas en Vera in twee filmpjes! De voorbereiding bestaat nu uit vooraf bestellen en ophalen.
Dus spreek met vrienden of familie af om ieder zo’n Amuseproeverij op te halen en maak contact via face-time (ofziets), zo is het ook op afstand toch samen genieten! Of bestel de Amuseproeverij als cadeau voor een speciale gelegenheid of als hart onder de riem.
De amuses van deze proeverij hoeven alleen nog even op een schaal gezet te worden. Mooi glaswerk erbij, kaarsje aan en lekker onderuit op de bank of heerlijk op je eigen terras.

De Amuseproeverij bestaat uit:

  • Een Cava met:  Een amuse van gerookte zalm met kruidenkaas en rode shiso  | Een amuse van IJsselmeerpaling en groene appel met wat zure room.
  • Chardonnay met: Een amuse van Hollandse asperge en scharrelei | Een amuse van rillette van gerookte makreel met Italiaans brood en wat Hollandse garnaal.
  • Cabernet Sauvignon / Merlot met: Amuse van gerookte biefstuk met compote van ui en rode bes, bovenop wat zuring | Tartaartje van beenham op wat zuurkool met room van Zwolsche mosterd en honing.

Dit alles in een cateringdoos zodat het mooi te vervoeren is.

De Amuseproeverij is tot uiterlijk een dag voor leveren te bestellen en leverbaar op vrijdag, zaterdag en zondag. U kunt het ophalen in Amuse waarvoor we samen een tijd afspreken.

Reserveren