Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Vinden jullie het ook zo gezellig om, lekker thuis, tijd door te brengen met goede vrienden of familie? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een drankje. Het is alleen jammer dat je er telkens zoveel voor moet voorbereiden. Inkopen doen, de keuken in om hapjes te maken, naar de slijter voor mooie wijnen; en dat allemaal naast je dagelijkse bezigheden met gezin en carrière. Wij hebben hier iets op gevonden!

Ontspan & geniet samen van de Amuseproeverij

Onze wijnleverancier Bas Kroese heeft 2 overheerlijke wijnen uitgezocht en wij maken bij iedere wijn 3 verschillende hapjes. Over deze wijnen & gerechten krijgen jullie uitleg van Bas en Vera in twee filmpjes! De voorbereiding bestaat nu uit vooraf bestellen en ophalen.
Dus spreek met vrienden of familie af om ieder zo’n Amuseproeverij op te halen en maak contact via face-time (ofziets), zo is het ook op afstand toch samen genieten!
Of bestel de Amuseproeverij als cadeau voor een speciale gelegenheid of als hart onder de riem.
De amuses van deze proeverij hoeven alleen nog even op een schaal gezet te worden. Mooi glaswerk erbij, kaarsje aan en lekker onderuit op de bank of heerlijk op je eigen terras.

De Amuseproeverij bestaat uit:

  • Een witte wijn uit Italië Trebbiano met:  Een amuse van gerookte zalm met kruiden uit eigen tuin  | Een amuse van makreelmousse en IJsselmeer paling | Een amuse van blini met gerookte forelfilet en pestoroom.
  • Een zondoorstoofde Spaanse Tempranillo, Shiraz en Merlot met: Huisgemaakte paté van hert en zwijn | Een amuse van rilette van gans en wat gerookte gans | Gerookte rosbief met tapenade van gekonfijte tomaat.

Dit alles in een cateringdoos zodat het mooi te vervoeren is.

De Amuseproeverij is tot uiterlijk een dag voor leveren te bestellen. U kunt het ophalen in Amuse waarvoor we samen een tijd afspreken.

Afhaaldiner