Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Vinden jullie het ook zo gezellig om, lekker thuis, tijd door te brengen met goede vrienden of familie? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een drankje. Het is alleen jammer dat je er telkens zoveel voor moet voorbereiden. Inkopen doen, de keuken in om hapjes te maken, naar de slijter voor mooie wijnen; en dat allemaal naast je dagelijkse bezigheden met gezin en carrière. Wij hebben hier iets op gevonden!

Ontspan & geniet samen van de Amuseproeverij

Onze wijnleverancier Bas Kroese heeft 3 wijnen uitgezocht die in een klein flesje leverbaar zijn. Wij maken bij iedere wijn 2 verschillende hapjes. Over deze wijnen & gerechten krijgen jullie uitleg van Bas en Vera in drie filmpjes! De voorbereiding bestaat nu uit vooraf bestellen en ophalen.
Dus spreek met vrienden of familie af om ieder zo’n Amuseproeverij op te halen en maak contact via face-time (ofziets), zo is het ook op afstand toch samen genieten!
Of bestel de Amuseproeverij als cadeau voor een speciale gelegenheid of als hart onder de riem.
De amuses van deze proeverij hoeven alleen nog even op een schaal gezet te worden. Mooi glaswerk erbij, kaarsje aan en lekker onderuit op de bank of heerlijk op je eigen terras.

De Amuseproeverij bestaat uit:

  • Een sprankelend glas Cava met:  een amuse van gerookte zalm met frisse kruidenkaas en een amuse van gerookte paling met groene appel & zure room
  • Een frisse Chardonnay met daarbij salade van Hollandse asperge, ei en wat rozemarijnmayonaise en een amuse van gerookte makreel tussen tramezzini.
  • Een heerlijke Merlot met een tartaar van gerookte biefstuk met een fruitige compôte en een amuse van beenham op zuurkool met Zwolsche mosterdroom.

Dit alles in een cateringdoos zodat het mooi te vervoeren is.

De Amuseproeverij is tot uiterlijk een dag voor leveren te bestellen. U kunt het ophalen in Amuse waarvoor we samen een tijd afspreken.

Afhaaldiner