Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Afhaaldiner

Samen genieten van een heerlijk diner aan een gedekte tafel, kaarsje aan een bloemetje erbij en het diner kant en klaar voorbereid. Je hoeft het alleen nog op het bord te leggen en even warm te maken.

Wij zijn geopend voor afhaaldiners van woensdag tot en met zondag


Soms is een warm hoofdgerecht ophalen al voldoende; dat kan. Onze gerechten zijn los te bestellen.

Amuse


gerechten

september 9, 2020

Lunch met broodjes

Voor diverse gelegenheden worden onze belegde broodjes besteld. Een heerlijk broodje met roomboter en luxe beleg smaakt als een ware […]
juni 6, 2020

Menu afhaaldiner

Samen genieten van een heerlijk diner aan een gedekte tafel, kaarsje aan en een bloemetje erbij! Dat is in deze […]
april 29, 2020

Amuseproeverij

Missen jullie die gezellige tijden met vrienden ook zo? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een […]Bestelmogelijkheden

Bestellen kan tot de avond voor ophalen (of tot het is uitverkocht) via Mail, WhatsApp of onderstaand bestel formulier. Graag daarbij de gewenste ophaaltijd vermelden én of u het warm of koud wilt ophalen. Ik bevestig de bestelling met een antwoord op uw bericht.

Koud of warm?

Als u kiest voor het hele menu, is het aan te raden alles koud mee te nemen. Het is zo voorbereid dat het gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden warm kan worden (en de asperges en soepen au-bain-marie). Het diner kan ook een dag later genuttigd worden (mits koel bewaard). Begint u thuis direct aan het hoofdgerecht dan kunnen wij ook heel eenvoudig warm leveren.


Gewenste ophaaltijd? (tussen 16:30 en 19:00 uur)*

uur
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Restaurant Amuse.
Restaurant Amuse
Eperweg 47 B
8084 HB ’t Harde
Gelderland (NL)

E. info@restaurantamuse.nl

Telefonisch bestellen?

06 485 473 64

Amuseproeverij

6 Verschillende amuses met 3 bijpassende wijnen én uitleg over de wijnen (door Bas Kroese) bij de gerechten (door Vera) in 3 bijgeleverde filmpjes. Bij elkaar is dit de amuseproeverij. Uitstekend geschikt voor een vrijmibo op afstand of een regenachtige zondagmiddag thuis.

Afhaaldiner