Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur.

Afhaaldiner

Samen genieten van een heerlijk diner aan een gedekte tafel, kaarsje aan een bloemetje erbij en het diner kant en klaar voorbereid. Je hoeft het alleen nog op het bord te leggen en even warm te maken.

Wij zijn vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor afhaaldiners. Let op: 26, 27 en 28 februari wegens vakantie gesloten!Bestellen kan, tot de avond vóór afhalen, via mail. Wilt u op de dag zelf nog bestellen? Bel dan gerust even wat mogelijk is.

Amuse


gerechten

februari 18, 2021

Proef de Veluwe!

Culinair weekend met overnachting in je eigen camper Hebben jullie ook zo’n zin om weer lekker uit eten te gaan? […]
november 18, 2020

Menu afhaaldiner

Afhaaldiner voor thuis Samen genieten van een heerlijk diner aan een gedekte tafel, kaarsje aan en een bloemetje erbij! Dat […]
oktober 10, 2020

Amuseproeverij

Missen jullie die gezellige tijden met vrienden ook zo? Even lekker bijkletsen en samen genieten van een hapje en een […]Bestelmogelijkheden

Bestellen kan tot de avond voor ophalen (of tot het is uitverkocht) via Mail, WhatsApp of onderstaand bestel formulier. Graag daarbij de gewenste ophaaltijd vermelden én of u het warm of koud wilt ophalen. Ik bevestig de bestelling met een antwoord op uw bericht.

Koud of warm?

Als u kiest voor het hele menu, is het aan te raden alles koud mee te nemen. Het is zo voorbereid dat het gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven of au-bain-marie warm kan worden (zonder pannen vies te maken!). Het diner kan ook een dag later genuttigd worden (mits koel bewaard). Begint u thuis direct aan het hoofdgerecht dan kunnen wij ook heel eenvoudig warm leveren.


  Gewenste ophaaltijd? (tussen 15:00 en 18:30 uur)*

  uur
  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Restaurant Amuse.
  Restaurant Amuse
  Eperweg 47 B
  8084 HB ’t Harde
  Gelderland (NL)

  E. info@restaurantamuse.nl

  Telefonisch bestellen?

  0525-654168

  Amuseproeverij

  6 Verschillende amuses met 2 bijpassende wijnen én uitleg over de wijnen (door Bas Kroese) bij de gerechten (door Vera) in 2 bijgeleverde filmpjes. Bij elkaar is dit de amuseproeverij. Uitstekend geschikt voor een vrijmibo op afstand of een regenachtige zondagmiddag thuis.

  Afhaaldiner