Hebben jullie ook zo’n zin in de feestdagen? Heerlijk de tijd nemen voor elkaar en overal lichtjes en warmte. Daar hoort natuurlijk een uitgebreid kerstdiner bij. De beste herinneringen worden immers gemaakt terwijl je met elkaar aan tafel zit!

Wij serveren zowel eerste als tweede kerstdag een kerstdiner. Wij vinden het een mooie uitdaging om de beste ingrediënten in huis te halen en een smakelijk diner voor te bereiden. Op de avond zelf is het een feestje om te werken. Iedereen voorzien van diverse gerechten en bijpassende wijnen; en dat alles in kerstsfeer.

Het menu bestaat uit 5, 6 of 7 gangen. Wel graag vooraf doorgeven hoeveel gangen u wilt eten. Hieronder staat het menu in 6 gangen genoteerd. Het kost in deze samenstelling 67,- per persoon.

Bij 5 gangen kunt u één van de nagerecht laten vervallen. Er is dan dus keuze uit een kaas-dessert of een zoet dessert. Het menu kost dan 59,50

Kiest u voor 7 gangen? Dan kunt u één van de 3 hoofdgerechten als extra tussengerecht kiezen. Om het geheel goed in elkaar over te laten lopen qua opbouw van smaak, trakteren wij in dat geval op een spoom tussendoor. De prijs is dan 72,- per persoon.

Bijpassende wijnen schenken wij per half glas en u kunt per gang aangeven of u wel of liever geen wijn wilt. Per half glas kost het 3,-

Wij vragen bij uw reservering hoe laat u ongeveer wilt beginnen met het diner. Wel graag tussen 17:00 en 19:00 uur. Het diner wordt vervolgens in uw tempo geserveerd; de tafel is de gehele avond voor u beschikbaar. 

 

WhatsApp chat