Op dit moment zijn wij wegens vakantie gesloten. Vanaf vrijdag 23 augustus zijn wij weer gewoon geopend.

Uiteraard zijn wij wel bereikbaar via mail en voor dringende zaken ook mobiel (06-48547364), maar de reactietijd zal iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Vakantie is voor ons tijd om zelf nieuwe ideetjes op te doen en de accu weer op te laden. U kunt ons daarom tegenkomen in een leuk restaurant of op een gezellig terras, in een bijzonder stadje of een mooie kruidentuin, op een markt of bij een ambachtelijk producent. Horeca is onze passie dus ook in de vakantie worden wij blij van dit soort onderwerpen. Alleen nu hoeven we nu niet op de klok te letten; heerlijk!

Ondertussen laten wij ons ook verleiden om klussen aan te pakken die anders blijven liggen. Het geeft nu eenmaal rust als dingen geregeld en afgerond zijn. Op deze manier kunnen wij vrijdag de 23ste ook echt weer opgeruimd van geest beginnen. Graag tot dan!

Pim & Vera

WhatsApp chat