Deze blog is ontstaan doordat ik (als gastvrouw) zoveel leuke gesprekken met mensen voer in ons restaurant. Het valt mij op dat iedereen iets speciaals te vertellen heeft en ik houd daarvan. Volgens mij zouden er best wat van die verhalen gedeeld mogen worden. Daarom nodigen wij mensen uit voor een interview in Amuse.

Maar ‘burger’ heeft ook een andere betekenis waarmee de koppeling naar ons restaurant compleet is. Speciaal voor deze blog maakt Pim een hamburger in ‘amuse-stijl’ met verse ingrediënten én gebaseerd op het lievelingseten van de persoon die geïnterviewd wordt. Zo kun je mensen beter leren kennen door over ze te lezen, de foto te bekijken én hun lievelingseten te proeven in een bijzondere burger.

Doordat Wijnand Voogdt bij ons binnenstapte om enthousiast te vertellen dat hij een magazine voor ’t Harde gaat maken (de Buurtgenoot), kreeg dit wilde idee ineens een plek en werd het in korte tijd een concreet plan. Een samenvatting van het interview wordt opgenomen in ‘de Buurtgenoot’. Zodra het artikel in de Buurtgenoot is gepubliceerd staat het volledige interview op onze site. Bovendien staat de Bijzondere Burger vanaf dat moment op onze menukaart. U kunt deze dus zelf komen proeven in een proeverijmenu of gewoon lekker bij de borrel op een namiddag in onze tuinkamer. U kunt zelfs de burger bestellen op locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening of feest. Wij komen dan met de KEETering naar u toe om ter plekke de burger te bereiden (neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden).

Gelukkig heb ik een goede vriendin waarmee ik dit samen kan doen. Zij heeft een leuke schrijfstijl en het is ook nog eens erg gezellig om zoiets als dit samen te doen. Sylvia schrijft de artikelen en als duo zitten wij aan tafel om bijzondere burgers uit ’t Harde te interviewen én Pims burgers te proeven natuurlijk!

Voor de echte hobby-koks onder u zetten wij het recept ook op onze site. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd naar het resultaat!

Veel leesplezier en graag tot ziens in Amuse,

Vera Kleinrensink

WhatsApp chat