Kerstdiner op 2e Kerstdag

Op tweede kerstdag zijn wij geopend voor ons traditionele kerstdiner. Wij serveren dan 7 gangen (uitsluitend op reservering) en als u wilt met bijpassende wijnen. Dit diner is een avondvullend programma en u mag aangeven hoe laat u aan tafel wilt (tussen 17:00 en 19:00 uur). Tussendoor misschien even kijken bij het haardje op het terras of juist lekker blijven zitten; de keuze is aan u! Het menu kost 59,50 per persoon en zoals u van ons gewend bent zijn kleine aanpassingen mogelijk. Zou u deze bij uw reservering willen doorgeven zodat wij onze voorbereidingen kunnen maken?

De dagen na kerst

De dagen na kerst zijn wij vanaf 16:00 uur geopend. Dus lijkt het kerstmenu u heerlijk maar heeft u 2e Kerst al afspraken? Vraag dan gerust naar het diner op één van deze dagen (zeker op reservering is dat mogelijk). Bovendien hebben wij verschillende producten in huis om de verrassingsmenu’s extra lekker te maken. Uiteraard zijn wij er ook voor ‘even een hapje’ na een lekkere winterwandeling (met glühwein of warm appelsap met specerijen) en denk dan ook eens aan een high wine.

Deze dagen staat Pim overdag met de KEET bij BCA28 in Wezep op hun winterfeest. Uiteraard bent u ook daar van harte welkom.

Vakantiesluiting

Zaterdag 29 december is dan onze laatste restaurantdag van 2018. Vanaf zondag 30 december is Amuse voor de vakantie gesloten. Even tijd voor onszelf, familie, gezin en vrienden. Vanaf 9 januari zijn wij weer gewoon geopend.

 

 

Fijne feestdagen!

Wij wensen u heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

Mark, Pim & Vera

Kerstmenu

Huisgemaakte pastei van Veluws wild met compôte van kweepeer.

***

Bouillon van kwartel met kwartel, bieslook en kwartelei. Daarbij een mini ‘tom pouce’ van roomkaas kwartel en bieslook.

***

Geconfijt boutje van wilde eend met puree van spruitjes en saus met een vleugje nootmuskaat.

***

Granité van mandarijn en Cava

***

Hertenbiefstuk met verschillende paddestoelen en een saus van zijn eigen jus, room en cognac.

OF

Kabeljauwfilet op puree met verse kruiden en ‘ratatouille’ van kervel, gele biet en prei.

***

Terrine van Kernhem, Chaumes en Port Salut, met een saus van Roquefort.

***

Klassieke amandelbavarois met Amaretto-caramel en vruchtensorbet.

WhatsApp chat