Voor mensen die van hun ‘avondje uit’ een ‘weekendje weg’ willen maken en voor vrienden of familie die na een feest liever willen blijven overnachten, heb ik een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet.

Bed & Breakfast

’t Harde, Elburg, Doornspijk en Oldebroek zijn plaatsjes met leuke B&B’s met elk zo hun eigen sfeer en specialiteit. Hieronder heb ik een aantal opgesomd. Voor een volledig overzicht kunt u bij onze VVV-Elburg terecht.

  • De Oogappel ligt erg dichtbij Amuse op 1,8 km. zelfs loopafstand!
  • B&B Engeltjes Vlakbij de zandverstuiving, gezellig en betaalbaar, 2,9 km. van Amuse.
  • Rijsgaardhoeve  In het buitengebied van Elburg met plaggenhutten & wellness, 4,4 km. van Amuse.
  • Johannesberg Grenzend aan Zwaluwenburg in Oldebroek, bekroond met 4 tulpjes, 4 km. van Amuse
  • Natuurlijk Goed In het buitengebied van Elburg, 5,9 km. fietsen en met 5 tulpen gekwalificeerd.

Camping & bungalowpark

Op de Veluwe zijn veel campings en bungalowparken te vinden en ook langs de randmeren staat genoeg. Van familiecamping tot minicamping en van huisjes in het bos tot parken aan het Veluwemeer. Ik beperk mij even tot een paar plekjes in de directe omgeving.

  • De Rozehoeve is een goed verzorgde minicamping op ’t Harde, Slechts 1,8 km. bij Amuse vandaan.
  • Camping De Plaats is een mooie SVR Camping en ligt ongeveer 3 km. richting Doornspijk.
  • Landal ’t Loo ligt op fietsafstand van ons restaurant met een route van 6 km. door bos en landerijen. Het meest complete vakantiepark van de regio. De mooie bungalows en het riante faciliteitenaanbod maken de vakantie compleet. Een ideaal park voor jong en oud. 
  • Resort Zuiderzee is een vakantiepark aan het Veluwemeer, gelegen op 7,7 km van ’t Harde.

Hotel

Wilt u liever in een hotel overnachten? Dat kan natuurlijk ook! Vanuit ’t Harde bekeken zijn de hotels in Epe, Nunspeet en Elburg het dichtst in de buurt. Qua openbaar vervoer is Nunspeet erg handig. Daar stopt de trein die ook op ons station stopt!

-Met gastvrije groet, Vera

WhatsApp chat