Op de Businessclub Noord Veluwe raakten Ingrid Beusekamp en ik aan de praat en wij ontdekten dat we veel raakvlakken hebben. Beiden zijn we trots op ons vak en zien we kansen en mogelijkheden in dit prachtige gebied. Samenwerken ging bijna vanzelf en resulteert in dit arrangement op de locatie van Issage massagepraktijk | Bovendwarsweg 61, 8084JA  ‘t Harde

Ontspan en geniet samen van dit Amussage Arrangement

Na ontvangst met koffie, thee en iets lekker bij de open haard of op het privéterras volgt de uitleg over het programma en begint de verwennerij pas echt. Ingrid verzorgt een heerlijke rug- en nekmassage en de houtgestookte sauna is op temperatuur. Hierna kan je afkoelen in de natuurlijke zwemvijver of bij de buitendouche.

Terwijl jullie genieten wordt de tafel gevuld met een Veluwse proeverij van amuses die met passie, vakmanschap en aandacht zijn bereid.

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Rug- en nekmassage
  • Privé gebruik van de houtgestookte sauna
  • Veluwse proeverij
  • Glas natuurlijk sap of ‘bubbels

Tijdsduur circa een dagdeel | Prijs per duo € 185,- totaal

  • Reserveren kan bij Ingrid Tel. 06-30728118 ingrid@issage.nl of Vera Tel. 06-48547364 vera@restaurantamuse.nl
Bel direct
WhatsApp chat