Op de Businessclub Noord Veluwe raakten Ingrid Beusekamp en ik aan de praat en wij ontdekten dat we veel raakvlakken hebben. Beiden zijn we trots op ons vak en zien we kansen en mogelijkheden in dit prachtige gebied. Na één van de netwerkbijeenkomsten besloten we eens met elkaar een kopje koffie te drinken om uit te zoeken hoe wij elkaar konden versterken. Natuurlijk hadden we al brochures uitgewisseld en elkaars naam hier en daar genoemd (zoals je dat met collega’s uit een netwerkgroep doet) maar wij wilden een stapje verder. Na diverse plannen is het dit Amussage Arrangement geworden. Een dagdeel wellness op een kleinschalige en persoonlijke manier. Genieten van de Veluwe op een zeer relaxte manier!

Uiteraard kunt u de dag eenvoudig verlengen door bijvoorbeeld een wandeling te maken door de aangrenzende bossen, een overnachting te boeken bij een lokale Bed & Breakfast en van een diner te genieten in Amuse. Er is van alles mogelijk! Dus prik een datum om samen met vrienden of vriendinnen bij te kletsen of om met je partner bewust tijd te nemen voor elkaar. Of geef het iemand cadeau.

Voor dit arrangement kozen wij de locatie van Issage massagepraktijk | Bovendwarsweg 61, 8084JA  ’t Harde. En de foto’s? Die zijn gemaakt door Lusine Grigoryan, nóg zo’n vrouw met passie voor haar vak. 

 

Ontspan & geniet samen van dit Amussage Arrangement

Na ontvangst met koffie, thee en iets lekker bij de open haard of op het privéterras volgt de uitleg over het programma en begint de verwennerij pas echt. Ingrid verzorgt een heerlijke rug- en nekmassage en de houtgestookte sauna is op temperatuur. Hierna kan je afkoelen in de natuurlijke zwemvijver of bij de buitendouche.

Terwijl jullie genieten wordt de tafel gevuld met een Veluwse proeverij van amuses die met passie, vakmanschap en aandacht zijn bereid.

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Rug- en nekmassage
  • Privé gebruik van de houtgestookte sauna
  • Veluwse proeverij
  • Glas natuurlijk sap of ‘bubbels

Tijdsduur circa een dagdeel | Prijs per duo € 185,- totaal

  • Reserveren kan bij Ingrid Tel. 06-30728118 ingrid@issage.nl of Vera Tel. 06-48547364 vera@restaurantamuse.nl
WhatsApp chat