Om 17:00 uur gaan wij altijd zelf een hapje eten. Vroeger deden we dat zelfs nóg een uurtje eerder maar sinds onze jongens ouder zijn is het 17:00 uur geworden. Soms is het erg vroeg maar vaak komt het wel goed uit. Vooral als er ’s avonds nog allerlei afspraken zijn bij een vereniging ofzo.

Wij gaan dan met z’n allen aan tafel zitten. Mark (onze kok) en eventuele stagiaires en ons gezin met soms vrienden die aanwaaien. Het lijkt misschien wel op een groot gezin. Er wordt van alles besproken en over verschillende onderwerpen gediscusieerd. Gezellig dus!

Als wij zo zitten te eten komt er wel eens een gast binnen lopen (wij zijn immers vanaf 16:00 uur geopend) die vaak opmerkt ‘dat het er lekker uitziet’ en vraagt ‘kan ik niet mee-eten? En dat bracht ons op het idee van een Amusantje.

Mee-eten? Waarom eigenlijk niet?

Op woensdag & donderdag (muv feestdagen) serveren wij om 17:00 uur een Amusantje. Dit is een eenvoudige maaltijd van verse producten waarvoor u wel even moet reserveren. Dat reserveren kan tot 16:00 uur dezelfde dag.

Dus heeft u geen tijd of zin om inkopen te doen en te koken? Of heeft u een avondprogramma waarvoor u weer snel klaar moet staan? Schuif dan om 17:00 uur aan en geniet van een smakelijke maaltijd inclusief een drankje.

  • Eenvoudig hoofdgerecht
  • Verse producten
  • Een drankje
  • € 15,- er persoon
  • Reserveren voor 16:00 uur
  • 17:00 uur aan tafel
  • Maximaal 6 personen
  • Aanschuiftafel

 

WhatsApp chat