De Suite  is een intieme huiskamer met suitedeuren naar het restaurant. Via openslaande deuren is de ruimte te koppelen aan de tuinkamer.

De Suite is zeer geschikt voor een diner van 10 tot 16 personen. Wij hebben bijvoorbeeld goede ervaringen met een familiediner waarbij kleine kinderen aanwezig zijn. Voor hen maken we een tafeltje met kleurspullen zodat ze er gezellig bij zitten en lekker wat te doen hebben.

Of na een begrafenis nog even praten met familie en goede vrienden, zonder direct in een druk restaurant te zitten; juist even  Privé.

 Zakelijke  bijeenkomsten passen ook uitstekend in de Suite. Bijvoorbeeld eerst een drankje in de tuinkamer en dan door naar de gedekte tafel in de Suite. Een goede afwisseling en toch apart voor toespraken en overleggen.

Tot slot is de Suite goed te gebruiken samen met de Tuinkamer. Daarmee creëert u een mooie ruimte voor een bijeenkomst met hapjes en een informele sfeer. Bijvoorbeeld een verjaardag of een receptie.

Als u de ruimte buiten de openingstijden wilt gebruiken gaan wij graag met u in overleg. Een vergadering in combinatie met een lunch is bijvoorbeeld vaak mogelijk. Onze sterke punten zijn de informele sfeer, kleinschaligheid en onze persoonlijke aandacht; en natuurlijk de kwaliteit van de gerechten!