Buiten dineren
Buiten dineren
Veluws Nagelhout met compote van vijgen.
Veluws Nagelhout met compote van vijgen.
Gezelligheid!
Gezelligheid!
Tartaartje van gemarineerde rosbief met kruidenroom.
Tartaartje van gemarineerde rosbief met kruidenroom.
Tuinterras van Amuse
Tuinterras van Amuse
Pastrami van Vechtdalrund met kruiden uit de tuinen.
Pastrami van Vechtdalrund met kruiden uit de tuinen.
Amuseglaasjes van een 'High Wine'
Amuseglaasjes van een 'High Wine'
Grand dessert van huisgemaakte nagerechtjes
Grand dessert van huisgemaakte nagerechtjes

Op onze menukaart vindt u veel lokale producten (aangegeven met en symbooltje) waar wij u graag over vertellen. Heeft u een allergie wat betreft eten? Laat het ons weten. Wij kunnen u vertellen welke ingrediënten in de gerechten zijn verwerkt.

 

Omdat we u zoveel mogelijk willen laten proeven van diverse producten uit onze omgeving hebben we een Amuse Proeverijmenu samengesteld. Het bestaat uit 10 kleine gerechtjes die wij in 5 gangen serveren. Alles bij elkaar een heel menu, maar wel van allerlei lekkernijen verwerkt in creatieve gerechtjes van Mark en Pim. Lekker smullen van wat deze streek ons levert gecombineerd met de passie van de chefs.

 

 

 

Amuse Proeverijmenu

5 gangen

44,50

 

In het  A.Vogelmenu  laten wij u in 3 gangen genieten van verrassingen volgens de filosofie van A.Vogel. Omdat dit erg aansluit bij wat wij altijd al doen kunnen wij een mooi menu voor u maken. Bovendien wordt in dit menu iets meer groente (als het even kan uit eigen tuin) en iets minder vis of vlees geserveerd.

 

 

 

A.Vogelmenu

3 gangen

35,-

 

Natuurlijk hebben wij ook nog een A la Carte  menukaart waaruit u kunt bestellen. Op dit moment hebben wij bovendien wisselende gerechten van Wild  op een apart kaartje. Deze gerechten zijn afhankelijk van het aanbod van het moment. Met de kinderen gaan we graag even in overleg. Pim komt vragen wat zij lekker vinden en combineert dat met wat wij kunnen maken. Zo ontstaat altijd een passend menu!

 

Koude voorgerechten

Salade van gemengde sla en rauwkost, met krokante kaas

 8,50

 

geserveerd met zongedroogde tomaatjes en balsamico.

Tuo van mini-hamburger van gerookte zalm, en gerookte forelfilet,

12,50

 

met frisse kwark en vers geoogste kruiden.

Huisgemaakte boerenpaté van vlees uit Oldebroek

11,50

 

geserveerd met zoet-zuur van augurk uit eigen tuin.

 

Soepen

Heldere groentebouillon,

 4,50

 

Met tijm uit eigen tuin, aardappel en knoflook.

Paprikasoep gebonden met kokosmelk,

 6,50

 

Geserveerd met een quenelle mascarpone

Zwolsche mosterdsoep met ambachtelijk gedroogde worst,

 6,-

 

De worst is krokant gebakken.

 

Warme voorgerechten

Gamba’s in een dun maar krokant laagje van tempura,

13,50

 

geserveerd met knoflooksaus.

Mini-tartaartje van rundvlees uit Oldebroek,

11,50

 

geserveerd met tempura van ui en uiencompôte.

Huisgemaakte ragout van paddenstoel en diverse kleuren wortel,

12,50

 

geserveerd in roomboterbladerdeeg

 

Hoofdgerechten

Huisgemaakte quiche van roomboterbladerdeeg en groente,

21,50

 

met gegrilde zoet aardappel

3 mini-gerechten van het seizoen, zonder vis en vlees,

24,50

 

Laat u verrassen door de keukenbrigade.                             

Wij vragen u vooraf of en ingrediënten zijn die u liever niet wilt eten.

 

‘Lasagna’ van verschillende soorten vis en groene kruiden,

24,50

 

met spinazie, olijven en tomaat.

Vis van de dag,

23,-

 

Op roergebakken wortel & prei uit eigen tuin, met yoghurt-dillesaus.           

Wij vertellen u graag welke vis wij vandaag serveren.

 

Suprême van maïskip, als bolletje op het bot geserveerd,

 19,50

 

Met saus van mais en gepofte mais.                          

Tournedos van rund  van slagerij Van Norel,

26,50

 

geserveerd met een saus van port.                                    

Deze koeien staan in de wei in Oldebroek of Doornspijk.

Gegrilde varkenshaasmedaillons,

20,50

 

geserveerd met snijboontjes en crème-fraiche-saus.

Gebakken eendenborstfilet van boerderij-eend,

24,50

 

Geserveerd met saus van dadels.                                                

Op zijn eigen vet gebakken en geserveerd met groente uit het seizoen.