Heeft u een feestelijke gelegenheid waarbij u uw gasten wilt trakteren op heerlijke hapjes en een goed glas wijn, of wilt u weer eens uitgebreid bijkletsen met die goede vrienden onder het genot van lokale lekkernijen, dan is een  High Wine echt iets voor u!

Diverse hapjes uit eigen keuken, veelal van lokale producten zoals een mini-salade van boerenkaas, een huisgemaakt saucijzenbroodje met rundvlees uit Oldebroek, een mini-soepje uit het seizoen met kruiden uit de tuin, huisgerookte boerderij-eend met een compote van sinaasappel en ui, etc. Maar ook de klassiekers zoals Hollandse garnalen worden geserveerd. Natuurlijk leuk gepresenteerd op een etagère en in mini-glaasjes, amuse-lepels en kleine kopjes. Erbij 2 glazen wijn en uiteraard een karaf water.

Een ‘High Wine’ kost 22,50 per persoon en duurt 2,5 uur. Het is geen volledig diner en wordt daarom uitsluitend in de (na-) middag geserveerd.

 

De exacte hapjes blijven een verrassing en zijn afhankelijk van de producten uit het seizoen. Natuurlijk kunt u wel bij uw reservering uw wensen kenbaar maken (met of zonder vis, dieetwensen, etc.). Natuurlijk is er voor de BOB of personen onder 18 jaar een ruime keuze aan alcoholvrije drankjes beschikbaar.