Wild

 

Er staat weer wild op de kaart. Dit is een wisselend aanbod waardoor we niet een standaard gerecht hebben. Wij maken graag een wildpastei bijvoorbeeld en serveren hertenbiefstuk, maar ook wildbouillon, diverse paddenstoelen en kastanjeroomijs. Zoveel mogelijk uit het seizoen

 

http://www.veluwseschavuyt.nl/wp-content/uploads/2015/04/ipa.png

Veluwse Schavuit

 

Van de brouwerij uit Apeldoorn schenken wij IPA en tripel

Tripel is licht zoet van smaak met een stevig hopkarakter. De basis bestaat uit gerstemout en tarwemout, daaraan toegevoegd een subtiel gebruik van kruiden. Het geeft een mysterieus, fris zoet karakter

Prijs per flesje 3,75

 

De Indian Pale Ale is licht bitter met het citrus/bloemige aroma van de Amerikaanse hopsoorten

Prijs per flesje 4,-

 

Amuse bestaat 22 jaar!

 

In 1995 kochten wij dit pand op ’t Harde en begonnen ons eigen restaurant. Ik weet nog goed dat ik mijn moeder belde om te vertellen dat we een hypotheek hadden afgesloten én onze baan opgezegd; een enorme uitdaging dus!

In de afgelopen jaren hebben we veel plezier gehad en diverse ontwikkelingen doorgemaakt. Erg leuk om af en toe eens terug te kijken en herinneringen op te halen. Wij begonnen bijvoorbeeld met ongeveer 15 verschillende aperitieven en digestieven op de plank. Zodra er om een specifiek drankje vaker gevraagd werd, haalden wij die in huis. Zo was de investering te overzien. Met de voorraad van nu kunnen wij ons dat nauwelijks nog voorstellen.