Wij gaan graag met u in gesprek om een Arrangement op maat te maken. Wilt u iets actiefs doen of juist iets culinairs, wat is uw doel en welke gasten neemt u mee? Dat zijn allemaal factoren die invloed hebben op uw keuze. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij alvast wat suggesties opgeschreven. Reservering en overleg is noodzakelijk omdat wij de mensen moeten inschakelen die aan de arrangementen meewerken.

 

Whisky & Amuseproeverij

Wij ontvangen u met een aperitief van gingerale en whisky met een bijpassende amuse. Aansluitend worden 4 whisky’s geproefd met uitleg van een expert. Natuurlijk is er telkens een amuse bij zodat de whisky en spijs combinatie geproefd kan worden.

Na dit informatieve gedeelte gaat u aan tafel genieten van een proeverij-menu waarin 7 kleine gerechtjes voorbij komen.

 

59,50 p.p.

 

Vanaf 20 personen.

 

Excl. drankjes bij het diner.

Wandelen & genieten

Wij ontvangen u vanaf 14:00 uur in Amuse met een kopje koffie en iets lekkers. U krijgt van ons een wandelroute van ongeveer 6 km. naar en door de A.Vogeltuinen op landgoed Zwaluwenburg. Daarbij een bon voor een kopje thee in de theetuin van de zorgboerderij, en een handdoekje zodat u het blote-voetenpad kunt lopen. Terug in Amuse serveren wij het 3-gangen A.Vogelmenu met verse kruiden uit de tuinen.

 

45,- p.p.

 

Vanaf 2 personen.

 

 

Excl. drankjes bij het diner.

Vergaderen & ontspannen

’s Ochtends vanaf 10:00 uur ontvangst met een kopje koffie en een koekje. De vergaderruimte staat klaar met karaffen water en sappen. Het tweede kopje koffie wordt op verzoek geserveerd.

Om 12:30 uur een lunch van kleine hapjes en een kopje soep. Aansluitend vertrekt u naar de A.Vogeltuinen waar u gezamenlijk een rondwandeling maakt. U krijgt een routebeschrijving mee. Vanuit de A.Vogeltuinen kan ieder weer naar huis of aan het werk.

37,50 p.p.

 

Vanaf 15 personen.

 

Exclusief beamer etc.